Mosha nuk është pengesë për jetën tuaj! Kardiologu 109 vjeçar ndau sekretin e jetëgjatësisë dhe shëndetit të mirë.

Kardiologu i njohur Mishel T. doli në pension në moshën 70 vjeç, megjithëse mbeti i ri në zemër dhe trup. Ai tashmë është në pension që prej 39 vjetësh, dhe autoriteti i Sigurimeve Shoqërore e urren atë! Tani për tani, akademiku është 109 vjeç, por ai ndjehet sikur të ishte 60.

Dr. Misheli thotë se sekreti i jetëgjatësisë ka të bëjë me enët e gjakut . Nëse ato janë të pastra dhe të shëndetshme, mund të jetoni deri në 120 vjet . dhe madje edhe më shumë, dhe të jeni plotësisht të shëndetshëm. Kardiologu e konfirmoi plotësisht këtë deklaratë.

Raportuesi ynë arriti të intervistojë Dr. Mishelin, i cili shpjegoi metodën e tij për zgjatjen e jetës përmes pastrimit të enëve të gjakut.

Në moshën 109 vjeçare, Dr. Misheli u urua nga mbretëresha. Një foto nga vendi i punës i Dr. Mishelit.

- Z. Thompson, ju shpesh thoni se enët e pastra të gjakut janë baza për shëndetin. Pse?

- Është e thjeshtë. Funksionimi i organeve dhe sistemeve në trup varet nga cilësia e qarkullimit të gjakut. Qarkullimi i gjakut nënkupton shpërndarjen e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese në organet e brendshme, si dhe mbledhjen e dioksidit të karbonit dhe produkteve metabolike. Në fëmijëri, adoleshencë dhe rini, ne lëvizim më shumë, enët e gjakut janë të reja, elastike dhe të pastra - ushqyerja e organeve është maksimale. Me moshën, ne lëvizim më pak, dhe enët e gjakut fillojnë të ndoten. Kjo për shkak të shumë faktorëve, jo vetëm të jashtëm (siç është pirja e duhanit, ngrënia e pashëndetshme, ambienti i dobët, mënyra e jetesës), por edhe natyrore (depozitimi i lipideve, proces i cili zhvillohet në të gjithë organizmat).

Çfarë nënkupton enë gjaku 'të pista'? Imagjinoni disa gypa plot ndryshk. Çfarë ndodh? Presioni i ujit rritet, dhe uji shijon keq. E njëjta gjë ndodh me enët e gjakut. Kur kolesteroli ose substancat e tjera depozitohen mbi to, presioni rritet ( enët e pista janë shkaku kryesor i hipertensionit! ), gjaku përmban papastërti dhe qarkullimi i gjakut dëmtohet. Si rezultat, ndryshimet ndodhin në të gjitha organet dhe sistemet e trupit. Edhe lëkura është një sistem.

Trupi i njeriut plaket. Nëse jeni të kujdesshëm dhe pastroni enët e gjakut, keni mundësinë të jetoni të paktën 20 vjet pa dhimbje në organe ose dhimbje në kyçe, dhe trupi do të funksionojë në mënyrë të shkëlqyeshme. Me fjalë të tjera, pastrimi i enëve të gjakut mund të zgjasë jetën dhe shëndetin tuaj. Dhe nuk është teori. Unë ua rekomandova këtë metodë pacientëve të mi dhe e praktikoj atë personalisht. Të gjithë ata që kanë dëgjuar këshillat e mia kanë jetuar më gjatë se bashkëmoshatarët e tyre.

Kështu zhvillohet papastërtia graduale e enëve të gjakut. Nëse nuk keni pastruar kurrë enët e gjakut dhe jeni mbi 40 vjeç, ato përmbajnë shumë papastërti. Kjo mund të ndikojë në shëndetin tuaj, ose mbase ky proces tashmë ka filluar.

- Çfarë lloj patologjish mund të shkaktojnë enët 'e pista' të gjakut?

- Siç e përmenda tashmë, i gjithë trupi vuan. Por para së gjithash, organet dhe sistemet që lidhen drejtpërdrejt me qarkullimin e gjakut preken më së shumti - sistemi kardiovaskular.

Papastërtitë në enët e gjakut mund të shkaktojnë sëmundjet e mëposhtme:

 • Ateroskleroza. Enët e gjakut ndalojnë së funksionuari mirë: enët e vogla janë bllokuar plotësisht, dhe ato kryesore përmbajnë depozita të larta të kolesterolit.
 • Sëmundja ishemike e zemrës. Ajo shkaktohet nga mungesa e rregullt e gjakut në enët koronare, të cilat, nga ana tjetër, zhvillohen për shkak të papastërtive në enët e gjakut.
 • Goditje në tru Dëmtimet prej mos-furnizimit me gjak në indin cerebral shkaktojnë vdekjen e mbaresave nervore, e cila çon në humbjen e funksioneve të caktuara.
 • Hipertensioni. Papastërtitë në enët e gjakut shkaktojnë ngushtimin e lumenit dhe rritjen e presionit të gjakut.
 • Venat varikoze. Ato shfaqen brenda trupit, jo vetëm në këmbë (gjë që është alarmante për gratë). Hemorroidet janë pasojë e dilatimit venoz.
 • Tromboza venoze dhe arteriale. Depozitat e papastërtive në enët e gjakut formojnë trombin dhe shkaktojnë vdekjen e enës së gjakut, e cila mund të çojë në vdekjen e një grupi qelizash në organizëm. Nëse trombi shkëputet dhe futet në enën e gjakut, bllokimi i kësaj të fundit në zemër mund të shkaktojë atak kardiak, i cili në 70% të rasteve pasohet nga vdekja e pacientit.

Këto foto tregojnë rrezikun që depozitat në qelizat e gjakut paraqesin për shëndetin, dhe sa ato e shkurtojnë jetën tuaj.


Zemra e një gruaje të ndjerë që ndërroi jetë për shkak të atakut kardiak


53 vjeçari që ka pësuar një goditje në tru. Goditja çon në TË GJITHA RASTET drejt mosfunksionimit të organizmit, dhe këta pacientë kërkojnë kujdes të veçantë. Shkaku është bllokimi i enëve të gjakut.


Venat me variçe, vuajtja e shumë grave, janë gjithashtu një pasojë e drejtpërdrejtë e depozitave në enët e gjakut.

Kjo situatë po përhapet. Sëmundjet kardiovaskulare janë përgjegjëse për 4 herë më shumë vdekje sesa shkaqet e tjera. Mjekët janë të vetëdijshëm për këtë, ata e dinë që pastrimi i enëve të gjakut është domosdoshmëri, por për disa arsye, ata e neglizhojnë këtë aspekt. Shumica e mjekëve japin në recetë ilaçe për uljen e presionit të gjakut në rast të hipertensionit. Sidoqoftë, këto nuk kanë për qëllim të kurojë problemin, por kanë një efekt të përkohshëm. Duhet të pastrohen enët e gjakut. Meqë ra fjala, kjo metodë është praktikuar në SHBA dhe në Evropë nga të gjithë njerëzit mbi 35-40 vjeç. për mbi gjysmë shekulli. Të gjithë pacientët atje janë në dijeni për domosdoshmërinë e pastrimit të enëve të gjakut. Vazhdova ta pyesja veten gjatë gjithë kohës pse kjo nuk ndodh edhe në vendin tonë.

- A ka simptoma që na bëjnë të kuptojmë për praninë e depozitave në enët e gjakut?

- Sigurisht që ka. Simptomat kryesore janë:

 • Migrena
 • Dëmtimet e kujtesës
 • Lodhje kronike
 • Pagjumësia
 • Problemet intime
 • Çrregullime në shikimin dhe dëgjimin
 • Presioni i lartë i gjakut
 • Dëmtimet e frymëmarrjes dhe pektoris
 • Ngjyra e zbehtë e lëkurës së këmbëve
 • Dhimbje muskulore dhe në kyçe

Pavarësisht nëse keni një nga këto simptoma ose jo, pas moshës 30 vjeç, është e nevojshme të pastroni enët e gjakut të paktën një herë në 5 vjet. Në këtë mënyrë, ju do të keni një shëndet të mirë.

Enët e gjakut kanë aftësinë të mbledhin papastërti, veçanërisht tek njerëzit e moshuar. Për këtë, jo domosdoshmërisht duhet të hani hamburgerë ose patate të skuqura gjatë gjithë ditës. Edhe pasi të keni ngrënë sallam ose vezë të skuqur, një sasi e caktuar kolesteroli do të depozitohet në qelizat e gjakut, e cila, me kalimin e kohës, do të shtohet.

- Ju lutemi na tregoni për sekretin tuaj për pastrimin e enëve të gjakut.

- Deri kohët e fundit, procesi i pastrimit të qelizave të gjakut më zgjati disa muaj. Mblidhja barëra medicinale, i kërkoja në treg ose i porosisja në internet dhe përgatita një përbërje me to. Tani, nuk kam nevojë ta bëj më këtë, pasi kolegët e mi nga Instituti për Sëmundjet Kardiovaskulare kanë krijuar një produkt të mirë dhe të lirë për pastrimin e enëve të gjakut - Hypertea. Në fakt, ky produkt rregullon tensionin e gjakut dhe trajton hipertensionin, për shkak të pastrimit të enëve të gjakut. Prandaj, është i shkëlqyeshëm për qëllimin tonë.

Nëse merret rregullisht, Hypertea pastron edhe enët e gjakut më të bllokuara në vetëm 1-2 javë.

Dua të përmend që ky produkt nuk përmban kimikate, vetëm ekstrakte të përqendruara të bimëve medicinale, me veti për pastrimin e qelizave të gjakut. Kjo është arsyeja pse është kaq e dobishme për organizmin.

Shumica e pacientëve vazhdojnë të kërkojnë këshillën time në lidhje me pastrimin e enëve të gjakut. Kohët e fundit, ju rekomandoj atyre vetëm këtë produkt. Është shumë efektiv.

Në faqen e internetit të Institutit për Sëmundjet Kardiovaskulare, janë paraqitur statistikat zyrtare të studimeve klinike. Përafërsisht 2 mijë pacientë morën pjesë në këto, dhe të gjithë ndoqën një trajtim me Hypertea.

Rezultatet e studimeve:

 • Normalizimi i presionit të gjakut arterial pas 1-2 ditë nga administrimi i produktit - 99% e rasteve
 • Normalizimi i ritmit kardiak pas përfundimit të trajtimit - 97% e rasteve
 • Pastrimi i plotë i enëve të gjakut nga kolesteroli pas trajtimit - 99% e pacientëve
 • Rritja e efikasitetit të trajtimit të sëmundjeve kronike - 99% e pacientëve
 • Përmirësimi i gjendjes së përgjithshme shëndetësore - 100% e pacientëve
 • Mungesa e ndonjë reaksioni negativ gjatë trajtimit - 100% e pacientëve

- Sa kushton Hypertea dhe ku mund ta blejmë?

- Ju e dini që pensioni nuk ju mundëson të blini ilaçe të shtrenjta. Nuk do mund të rekomandoja një ilaç të tillë. Hypertea nuk është i shtrenjtë dhe, tani për tani, ka një ofertë - DERI

Është produkti kryesor i kompanisë për trajtimin e hipertensionit arterial. Si rezultat, çdokush mund të blejë Hypertea me 50% zbritje.

Më shumë detaje se si të merrni Hypertea me dorëzim kudo në vend

Për të porositur Hypertea, duhet të:

 • Plotësoni formularin
 • Menaxheri do t'ju kontaktojë për të konfirmuar adresën e dorëzimit
 • Brenda 4-7 ditëve (afati i dorëzimit), ju do të merrni Hypertea në zyrën postare.

Për të ruajtur pastërtinë e enëve të gjakut, unë rekomandoj të përsërisni trajtimin çdo 1-2 vjet, sidomos për njerëzit e moshuar. Do t'ju ndihmojë të forconi shëndetin tuaj dhe të shtyni shfaqjen e shenjave të plakjes. Enët e pastra të gjakut janë garancia e shëndetit.

- Z. Mishel, faleminderit që ndatë këto detaje të rëndësishme në intervistën me mua.

Jashtë regjistrimit, Z. Mishel më rrëfeu se i pëlqen të punojë në kopsht dhe të ndihmojë fëmijët e tij, të cilët tashmë janë në moshën e pensionit. Gruaja e tij është gjithashtu jetë-gjatë, pasi ajo është 99 vjeç. Ata të dy pastruan enët e gjakut. Profesori beson se është e vetmja gjë që i mban gjallë.

ACTUALIZAT : E rëndësishme! Për shkak të numrit të madh të kërkesave, duhet të kufizojmë kohëzgjatjen e kësaj fushate! Faza e tanishme do të zhvillohet deri në , e përfshirë!

Komentet

Klara F. Tiranë

Faleminderit! Artikulli është shumë interesant. Unë e kam porositur tashmë Hypertea .

Hëna Durrës

Unë tashmë e kam blerë dhe provuar Hypertea. Kam 7 vjet që vuaj nga tensioni i lartë i gjakut. Nuk e mbaj mend herën e fundit kur pata nivel normal të presionit të gjakut. Me rekomandimin e mjekut, vendosa të pastroja enët e gjakut. Pas një trajtimi një-mujor me Hypertea, tensioni im i gjakut arriti në vlerën normale! Kanë kaluar 2 muaj që nuk kam më tension të lartë. Është si të bësh jetë tjetër. Ndihem një mijë herë më mirë. Unë e rekomandoj këtë produkt të shkëlqyeshëm për të gjithë, dhe me këtë zbritje, është pothuajse dhuratë.

Aleks Vlorë

Unë gjithashtu e përdora Hypertea për një muaj. Ndihem më i shëndetshëm dhe më i fortë. Ndihem më i ri.

Laura Fier

Faleminderit. E porosita. Më pëlqen fakti që dorëzohet me postë kudo.

Xhemi Tiranë

Pakoja mbërriti dje. Ja si duket produkti. Do ta ndjek trajtimin së bashku me gruan time. Analizat e kohëve të fundit treguan se enët tona të gjakut janë të bllokuara me kolesterol.

Vera Durrës

Një muaj më parë, fillova trajtimin me Hypertea. Ndonjëherë kisha tension të lartë dhe ritëm të parregullt kardiak. Unë e kam përdorur atë për 2 javë. Presioni i gjakut u kthye në normalitet. Ndihem plotësisht shëndetshëm.

Kristi Shkodër

Jam 61 vjeç. Kam filluar trajtimin për pastrimin e enëve të gjakut 5 vjet më parë. Më ndihmoi të ruaj shëndetin dhe më dha forcë. Nuk vuaj nga asnjë sëmundje, megjithëse shumë kolegë të mi tashmë kanë vdekur. Unë ende kryej marrëdhënie seksuale, më falni që jam kaq e hapur. Pastrimi i enëve të gjakut është absolutisht i nevojshëm!

Blerta Tiranë

Unë e trajtova presionin e lartë të gjakut me këtë produkt. Kam vuajtur për shumë vite nga tensioni i lartë. Me kalimin e kohës, mu shfaq dhe diabeti dhe problemet me veshkat, si dhe dëmtimet e kujtesës dhe shikimit. Kam ndjekur shumë trajtime, por pa efekt. Vendosa të provoja Hypertea. Ishte hera e parë që porosisja produkt në internet. Rezultoi shumë e thjeshtë.

Kejsi Fier

Faleminderit! Pashë një shfaqje televizive në lidhje me këtë produkt. Të gjithë mjekët e rekomanduan atë. Ata thanë që pastrimi i enëve të gjakut është absolutisht i domosdoshëm për të gjithë.

Oli Tiranë

Produkti është shumë efektiv! E konfirmoj! Kam vite që kam vuajtur nga tensioni i gjakut 140/90. Pas trajtimit, tensioni im u kthye në 125/80. Ndihem mirë!

Smiljana Ulcinj

Sve sam pročitala o Hypertea na njihovom sajtu . Iznenađujuće i impresivno!

Xhoni S. Tiranë

Unë arrita të përfitoj nga oferta! Faleminderit!

Maksi Elbasan

Edhe unë ndoqa trajtimin për një muaj (me ndërprerje). Ndihem më mirë. Jam plot forcë dhe energji, si dhe forcova sistemin imunitar. Ndihem sikur jam 10 vjet më i ri. Jam 72 vjeç.

Kristina Tiranë

Dy muaj më parë, ndoqa trajtimin për pastrimin e enëve të gjakut me Hypertea. Kur kisha enë të bllokuara, ndihesha shumë e lodhur, ndërsa tani jam shumë energjike. Unë arrij të bëj më shumë gjëra gjatë ditës. Kam pasur dhimbje të forta koke, kurse tani janë zhdukur. Fle më mirë. Për siguri, porosita edhe disa pako. Faleminderit!


Porosit Hypertea me 50% zbritje