Hondrostrong крем за борба со артритисот, артрозата и болките во зглобовите
* Број на пакувања сопопуст -
Продукт
Направен
од уникатни
зелени мушули
Се произведуваат
само 1500
пакувања годишно
Избавува од
болки и отоци
во зглобовите
Ги регенерира
зглобовите
и ткивата

Што претставуваат зелените мушули?

Зелените мушули - се школки кои живеат во крајбрежјето на Нов Зеланд. Мушулите се традиционална храна на аборигените Маори. Претставниците на народот Маори речиси немаат заболувања на зглобовите и `рбетот дури и во староста. Извршените истражувања докажаа дека тоа е поврзано со мушулите што аборигените многу често ги консумираат.

Мушулите содржат многу мукополисахариди кои што во организмот на човекот се содржат во составот на сврзното ткиво (вклучувајќи ги и `рскавиците) така што тие позитивно влијаат врз зглобовите. Процедурата за добивање на екстрактот е доста сложена, во процесот на неговото создавање се користат високи температури и хемиски компоненти.

Неодамна е откриена технологија за изготвување на екстракт од мушули која што овозможува да се сочуваат нивните целебни својства. Процедурата за добивање на екстрактот е доста сложена, во процесот на неговото создавање се користат висока температура и хемиски компоненти.

Формулата на кремот Hondrostrong е збогатена со компоненти со силно делување:

Апитоксин (пчелен отров)- Се одликува со силно анестетичко делување, го регенерира оштетеното `рскавично ткиво во зглобовите, го стартира процесот на регенерација на ткивата.

Сок од лисјето на божиковина- Успешно ги лечи артритисот и реуматичните болки. Се одликува со антивоспалително и силно антимикробно делување во однос на бактериите стрептококи што во некои случаи се причината за развој на реуматизам.

Ефикасно го регенерира оштетеното `рскавично ткиво

Ги смирува болките, отоците и вкочанетоста на зглобовите

Им ја враќа подвижноста на екстремитетите

Зошто Hondrostrong е подобар од другите средства за лечење на зглобовите?

Денес заболувањата на `рскавичното ткиво, на пример, артритисот, артрозата, полиартритисот, коксартрозата, остехондрозата, се на лидерските позиции во светот според присутството кај луѓето. За жал, од неодамна овие болести повеќе не се карактеристични за поранешниот вообичаен возраст.

Во нашата земја состојбата е катастрофална, приближно 50% од граѓаните имаат некакви проблеми во врска со зглобовите. Но најстрашното е тоа што луѓето преферираат нетрадиционални методи за лечење што доста често води кон компликации. Затоа за да се избегне влошување на состојбата, треба да се користи новото и моментално најефикасното средство за лечење на заболувањата на `рскавичното ткиво –“Hondrostrong”.

Продукт
За да се распространи средството помеѓу СИТЕ граѓани –"Hondrostrong" се продава само по интернет на официјалниот сајт. Со тоа се заштедува 70% од трошоците за ТВ-реклама и 300 - 400% аптекарска маржа, па затоа “Hondrostrong” можат да го набават апсолутно СИТЕ на кои тој им е потребен.

Според резултатите од масовните клинички испитувања “Hondrostrong” ќе ве избави од секакви заболувања на `рскавичното ткиво во рок 1,5-2 месеци. По ефикасноста ова средство 2-3 пати ги надминува апсолутно СИТЕ скапи аналози

Hondrostrong – крем за регенерација на зглобовите врз основа на ретките зелени мушули

Hondrostrong се прави по древниот рецепт на Маорите, аборигените на Нов Зеланд. Рецептот се предава од поколение на поколение и се чува во најголема тајност. Полинезискиот народ ѝ го откри рецептот на нашата компанија под еден услов – да се произведува не повеќе од 1500 пакувања годишно.

Во неговиот состав влегува вредниот екстракт од зелени мушули збогатен со апитоксин, екстракт од кардамон, масло од амарант (штир) и сок од лисјето на божиковина.

Во споредба со инјекциите ова средство при употребата не ги оштетува меките ткива и структурата на зглобната капсула, напротив, продира во зглобната празнина по пат на осмоза и попатно ја храни зглобната капсула и ја регенерира нејзината структура и функција. Таквиот ефект се должи на тајната формула на "Hondrostrong".

Hondrostrong крем за борба со артритисот, артрозата и болките во зглобовите
* Број на пакувања со попуст -
Продукт

Ефикасноста на кремот Hondrostrong ја докажуваат пациентите

На моите пациенти кои имаат заболувања на зглобовите од разно потекло и со разна сложеност им го советувам кремот “Hondrostrong”. Се разбира, сите не можат да го купат поради ограничениот обем на призводство. Кремот делува локално, продира непосредно во празнината на зглобната капсула и фокусирано делува токму за да се елиминира заболувањето. Уникатниот состав на кремот "Hondrostrong" го регенерира оштетеното `рскавично ткиво, ги отстранува болките и воспалението на зглобовите и го возобнува нивното нормално функционирање. Тој е идеален за лечење на остеохондрозата, артритисот, артрозата, пореметената функција на локомоторниот апарат.

Adam Williamson
Хирург
Доктор

Што покажаа клиничките испитувања на Hondrostrong?

Клиничките испитувања на Hondrostrong се извршени есента 2014 година. Во нив учествувале повеќе од 5000 луѓе со заболување на зглобовите. Во рок од 40 дена тие го применувале Hondrostrong 2 пати дневно. Од резултатите на испитувањата докторите биле запрепастени!

Диограмма

Кај сите учесници во испитувањата било забележано значително подобрување од користењето на Hondrostrong. Речиси 90% од учесниците се избавиле од артритисот. Ниту едно од денешните средства за лечење на `рскавичното и сврзното ткиво не се одликува со толку голема ефикасност.

Кој е изложен на ризикот за заболување на зглобовите?

Оние кои веќе имаат некакви заболувања на зглобовите

Постарите луѓе кои ја изгубиле еластичноста на зглобовите поради промените со возраста

Луѓето кои имале операции на зглобовите

Луѓето со повреди на зглобовите и `рбетот

Луѓето со седечки начин на живеење (кои долго време поминуваат пред компјутер)

Луѓето со долготрајно оптоварување на зглобовите (вклучувајќи го оптоварувањето поради вишокот тежина)

Спортистите

За превенција на развојот на заболувањето кај сите луѓе (бидејќи со возраста состојбата на зглобовите се влошува кај сите)

Коментари на купувачите на кремот "Hondrostrong"

Ангел, 45 години

Пред 3 години во февруари почна да ме боли коленото. Бев на рендген и ми рекоа дека имам артритис. Одвај можев да одам. Како инвалид. Ми предложија операција на коленото. Ама јас не сакав. Почнав да го проучувам тој проблем. Испадна добро што не отидов на операција. Разбрав за новиот крем “Hondrostrong” и го нарачав на официјалниот сајт. Кремот ми стигна по 7 дена, се мачкав онака како што беше напишано во упатството. На 11-от ден од почетокот на мачкањето почнав да трчам. Коленото не ме вознемирува!!

Елена, 30 години

Бев хоспитализирана поради хондроза и болки во рамото (тоа ми отече). Се лечев со инфузија, витамини, магнет, душек (за рбетот), акупунктура, массажа. Потоа ме пуштија дома, ама рамото и понатаму ме болеше. На преглед кај невропатологот ми го предложи како што рече последното што може да се проба, новиот лек. Тоа беше кремот “Hondrostrong”, се мачкав 3 пати дневно. Ми помогна, сега можам споконо да работам и да играм.

Влатко, 62 години

Гледам дека не сум единствениот кому му помогнал кремот “Hondrostrong”! Тоа ме радува. Мислев дека ќе морам на операција, ама за среќа докторот ми го препиша овој препарат. По 3 третмана зглобот ми се регенерираше комплет, немам болки ниту отоци. Одличен крем, нема што.

Упатство за употреба

Ставете малку од кремот на дланката

Нанесето го со лесни движења, како за масажа, врз поразеното место

Користете го 3 пати дневно

Внимание! Пазете се од фалсификат!

Зелените мушули се познати по целебните својства. Кремот “Hondrostrong” се прави според древниот и тајниот рецепт на полинезиските народи. Зелените мушули ги собираат само во крајбрежјето на Нов Зеланд.

Пазете се од фалсификат! Ако сте наишле на крем врз основа на зелени мушули по ниска цена, тогаш најверојатно се работи за фалсификат. Во најдобар случај нема да делува, во најлош случај – болеста ќе напреднува. Вистинскиот препарат може да се купи само во нашата продавница. Ние сме официјален дистрибутор и го гарантираме квалитетот на производот!.

Доставување и плаќање:

Нарачајте на сајтот
Во рок од 15 минути ќе ви се јави консултант за потврдување на нарачката
Ние нарачката ја пакуваме и ви ја испраќаме
по 3-5 работни дена ќе дојде на Вашата адреса
Земете ја и платете ја

Стручњаци на нашата компанија

Лазар Арсовски

Директор за квалитет

внимава Вашата нарачка да е оригинална и правилно спакувана

Биљана Коцевска

Директор на кол-центарот

задолжена за навремено јавување на телефонот што ќе го наведете

Димче Јосифовски

Директор за логистика

задолжен за навремено доставување на пратката на потребната адреса

Hondrostrong крем за борба со артритисот, артрозата и болките во зглобовите
* Број на пакувања сопопуст -
Продукт