ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД!

HONDROSTRONG

Крем
 • Колено

  Кај 99% од случаите ги регенерира ткиватана оштетените зглобови!

 • Колено

  Ја запира болката во рок од 10 минути.

 • Колено

  Им ја враќа подвижноста на зглобовите во рок од 14 дена!

 • Колено

  Оздравување и поддршка на зглобовите на микро ниво.

 • Колено

  Патентирана формула, што нема аналози!

 • Медали
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

до крајот на акцијата останаа:

01часови
46минути
35секунди
Останаа пакувања во акцијата:7
Изображение

ОШТЕТУВАЊЕ НА ЗГЛОБОВИТЕ:

СЕКОЈ ОД НАС Е ИЗЛОЖЕН НА РИЗИК!

Изображение
 • Изображение
 • Изображение

  ВОЗРАСТ ПОВЕЌЕ ОД 35 ГОДИНИ

 • КЛИМАКС КАЈ ЖЕНИТЕ

  Изображение
 • Изображение

  ВИШОК ТЕЖИНА И МАЛКУ ДВИЖЕЊЕ

 • ЗГОЛЕМЕНО ФИЗИЧКО ОПТОВАРУВАЊЕ

  Изображение
 • Изображение

  ИНФЕКЦИИ

 • ПОВРЕДИ

  Изображение

HONDROSTRONG

Единствен нанотехнолошки препарат што на природен начин ги регенерира зглобовите.

Hondrostrong – природен биокрем, природен комплекс засилен со микросфера од биолошки активни состојки.

Се одликува со фокусирано индивидуално делување врз `рскавичното и сврзното ткиво на зглобовите, како и околните мускули и крвни садови.

Изображение

УНИКАТНИОТ МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД ВЕЌЕ НЕ Е ТАЈНА

АРХИВСКА БЕЛЕШКА

Од 1960-те години го употребувале космонаутите чии зглобови се изложени на многу силни дегенеративни промени во бестежинската состојба.

Препаратот ги превенирал сите патолошки процеси во зглобната капсула при пореметениот метаболизам, зголемените физички оптоварувања и поврзаните со професијата патолошки промени на зглобовите.

<Изображение
Изображение

КОГА СЕ ПРЕПИШУВА

HONDROSTRONG

 • Изображение
 • При кои било заболувања на зглобното, `рскавичното или коскеното ткиво (воспалителни и инфекциски заболувања, дегенеративни оштетувања)

 • За превенција на заболувањата на зглобовите (докажано е дека со возраста здравјето и подвижноста на зглобовите драстично се намалува)

 • За спортистите, лицата изложени на големо физичко оптоварување

 • При малку движење и вишок тежина (што води кон зголемено оптоварување на зглобовите!)

 • По повреди и операции на зглобовите

Изображение
Изображение
НАРАЧАЈ ВО РАМКИ НА АКЦИЈАТА

како делува

HONDROSTRONG

 • 1

  Моментално ја смирува болката!

 • 5

  Ја подобрува еластичноста на крвните садови и осигурува пристап на хранливите материи кон зглобовите

 • 2

  Ги превенира болките во областа на зглобовите, грбот, што се предизвикани од невротски причини, воспаление, стрес

 • 6

  Го зголемува бројот на здравите млади клетки хондроцити од `рскавичното ркиво кон зглобовите

 • 3

  Ја штити `рскавицата од истенчување

 • 7

  Ја елиминира
  инфекцијата

 • 4

  Ги елиминира грчевите на мускулите на листовите

 • 8

  Го превенира застојот и отекувањето на зглобовите

Изображение

ТЕХНОЛОГИЈА
ARTROrevival

Благодарение на најновите достигнувања во областа на бионанотехнологиите, состојките на HONDROSTRONG зачудувачки бргу доаѓаат до ткивата на оштетените зглобови и имаат 10 пати посилен регенеративен ефект од сите постоечки препарати!

Состојките на биокремот целосно се раствораат во течноста на клетките што им овозможува побргу да стигнат до оштетените делови и да се вградат во биолошката матрица на зглобот, а со тоа да ја регенерираат.

x10

Изображение
Изображение

веќе им помогна

HONDROSTRONG!

артритис
ИзображениеИзображение

Пред две години ми поставија дијагноза за очај – ревматоиден артритис. Немам зборови да опишам колку се исплашив. Оти отсекогаш знаев дека таквата дијагноза е неповратна карта, затоа што заболувањето со текот на времето само напреднува. Ама докторот ме смири затоа што ми кажа дека во 21-от век артритисот успешно се лечи со помош на HONDROSTRONG. Навистина, по еден месец употреба имаше битно подобрување: ги снема болките, се подобри подвижноста на зглобовите, докторот бележи позитивна динамика. Сега HONDROSTRONG секогаш ми е при рака!

Цветанка, 51 година

БОЛКИ ВО ПОЛОВИНАТА
ИзображениеИзображение

Се занимавам со пауерлифтинг, тег од 180 кг за мене не е ништо. Цел живот се стремам кон подобро, за здравјето не мислев. Тоа доведе до проблеми со `рбетот токму пред да почнат натпреварувањата. Силни болки во половината, оток, НЕ МОЖЕВ ДА СЕ НАВЕДНАМ, за други работи да не зборуваме, примав лекови за смирување. Тренерот ми се изнавика, ама јас имав среќа. Тој ми посоветува, а јас веднаш почнав да го користам HONDROSTRONG. Ако не беше ова средство, тогаш јас највероајтно ќе ја завршев кариерата. Во рок од 2 недели средството ми го врати грбот во нормала, а потоа успешно настапив. Сега активно се опоравувам. HONDROSTRONG е одличен помошник!

Илија, 28 години

удреница на коленото
ИзображениеИзображение

Лошо паднав, и ударот се погоди токму врз коленото. Рендген снимката покажа пукнатина во зглобот. За такво нешто не бев спремна, таквата повреда подразбира лежење минимум три недели! А јас требаше наскоро да заминам на одмор. Морав под итно да преземам некакви мерки. Пријателите ми го посоветуваа HONDROSTRONG. Си го нарачав и, фала му, за две недели тој ја санираше пукнатината така што јас слободно си заминав на одмор. Сега на сите им го советувам тоа волшебно средство..

Катерина, 24 години

ВНИМАВАЈТЕ НА ФАЛСИФИКАТ!

За да ги избегнете фалсификатите и неквалитетните аналози, набавувајте оригинален производ само на овој сајт.

100% ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТОТ НА ПРОИЗВОДОТ!
ИзображениеИзображение

како работиме:

Изображение

Моментално нарачајте и ќе имате попуст

Изображение

Почекајте да ви се јави операторот за да се договорите за деталите

Изображение

Плаќање само после примањето на производот

ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД!

HONDROSTRONG

Крем
 • Колено

  Кај 99% од случаите ги регенерира ткивата на оштетените зглобови!

 • Колено

  Ја запира болкатаво рок од 10 минути.

 • Колено

  Им ја враќа подвижноста на зглобовите во рок од 14 дена!

 • Колено

  Оздравување и поддршка на зглобовите на микро ниво.

 • Колено

  Патентирана формула, што нема аналози!

 • Медали
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

до крајот на акцијата останаа:

01часови
46минути
35секунди
Останаа пакувања во акцијата:7